Ionos méregtelenítés


Méregtelenítés 3 lépésben! - HillVital

Hogyan működik? Az ionos méregtelenítés során az ember lábait sósvíztartályba helyezi, amelyben réz és acél elektródák találhatók, amelyek segítenek az emberi test energiaszintjének egyensúlyában.

ionos méregtelenítés hpv vakcina 9 törzs pret

Az ionos méregtelenítő készülékben jelen lévő réz és acél elektródák felelősek a különböző rétegekben tárolt toxinoktól, vegyszerektől, sugárzási hatásoktól és szintetikus anyagoktól, és egyensúlyba hoznak a test energiáját, elősegítve az érzést a személy az ülés végén. A munkamenet végén a vízben látható a méreganyagok mennyisége a színeken keresztül.

ionos méregtelenítés féreghajtó jelentése

Ha a víz fekete vagy zöld színűvé válik, jelezheti, hogy toxinok vannak az epehólyagban vagy a májban. Másrészt viszont, ha a víz narancssárgává változik, jelezheti az ízületi problémák, például az ízületi gyulladás ion méregtelenítés izomfájdalmat.

ionos méregtelenítés paraziták a gyermekek kezelésében

Az ionos méregtelenítés előnyei Az ionos méregtelenítés előnyei a lábakon keresztül a következők: A test méregtelenítése, mint például a máj, a vesék és a ionos méregtelenítés A vérkeringés javítása; Csökkent stressz, szorongás, alvászavarok és bőrproblémák; A test regenerációja; Ily módon az ionos méregtelenítés jobb életminőséget nyújt a kezelést igénybe vevők számára. Az ionos méregtelenítés ellenjavallatai Azok a személyek, akiknél szervátültetések történtek és az anti-elutasító gyógyszerek, a pacemakerrel, a terhes nőkkel ion méregtelenítés a 12 év alatti gyermekeknél nem végeztek ilyen típusú méregtelenítést.

ionos méregtelenítés hpv szemölcsök terhes állapotban

Olvassa el is.