Agaricus gomba, BIO alapanyagok


Mandulagomba

Az 5 ml-es gombakivonat: db gomba porkapszulának felel meg. A termék nem tartalmaz alkoholt és hozzáadott cukrot!

Agaricus Blazei, Immune Supporting Beta-Glucans

A készítmény az egyedi gyártástechnológia miatt dupla annyi gomba alapanyagot tartalmaz a kereskedelmi forgalomban lévő termékekhez képest. A napi adagami 2 ml, 1 g szárított gombát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy termék gombafajtól függően 10 g friss gombának megfelelő hatóanyag tartalommal rendelkezik.

agaricus gomba paraziták pu la la

Az egyedi gyártástechnológia során eltávolításra kerül a kitinpáncélés a gomba emészthetetlen részei, ami azért is nagy jelentőséggel bír, mivel az emésztőrendszerünk a kitint nem tudja lebontani, és a hatóanyagok ezen kitinvázban vannak. Tehát sokkal nagyobb mennyiséget kellene elfogyasztanunk a gombákból, hogy ezt a hatóanyag mennyiséget be tudjuk vinni, és akkor sem biztos hogy ezen hatóanyagok felszívódnának.

agaricus gomba rák hodgkin vs.

Ez is annak a ténynek a létjogosultságát bizonyítja, hogy ez a folyékony kivonat sokkal hatékonyabb, mint a kapszulás termékek bármelyike, ugyanis a speciális homogenizáló anyag, kizárólag a gomba hatóanyagait tartalmazza, míg a kapszulákban a szárított gombatest is megtalálható őrőlt formában, így kérdéses a hatóanyagok felszívódása.

BIO alapanyagok Készítményünk kiválóságát bizonyítja az a tény a férgek arany fürtjei, hogy az alapanyagok Tirolban, egy az osztrák állam által is elismert mikológia laboratóriumban készülnek. A laboratórium kutatási tevékenysége során mindig azokat a gombafajokat keresi, melyek a legmagasabb hatóanyag agaricus gomba rendelkeznek, ezáltal termékünknek is emelkedni fog a hatóanyag tartalma.

Nincs hasonló készítmény a piacon!

agaricus gomba opioid méregtelenítő növényi kiegészítők

Hatóanyagok A készítmények a melegvizes frakcionálásnak köszönhetően tartalmazzák a gombákban lévő poliszacharidokat β- glükánokesszenciális aminosavakat pl. Poliszacharidok jelentősége - az immunrendszer üzemanyagai: Agaricus gomba legtöbb tudományos jelentés közös témája, hogy a gombából előállított készítmények legfontosabb egészségügyi hatása az immunrendszer stimulálása.

Mandulagomba (Agaricus blazei murill)

A poliszachridokat leggyakrabban a legyengült immunfunkciók helyreállítására, rákos megbetegedések megelőzésére és kiegészítő kezelésére, valamint meghűlés, különböző gyulladások és vírusfertőzések megelőzésére, illetve kezelésére használják.

Idős embereknél fontos immunstabilizáló anyag. Foszfolipidek jelentősége: A lipidek az agaricus gomba azon létfontosságú szerves vegyületei, melyek glicerinből és zsírsavakból álló apoláris makromolekulák.

agaricus gomba enterobiosis kezelési ütemterv

Vízben oldhatatlanok. A szervezetben fontos energiaraktározók, struktúraalkotók, de ide tartoznak a hormonok és az A, K, E, D vitaminok is.

Mire jó a Mandulagomba?

A gyógygombák, és ez által folyékony kivonataink nem hidrolizáló lipideket tartalmaznak eikozanoidok, terpének, szteroidok, karotinoidokezek közül is terpéneket, szteroidokat és karotinoidokat. Agaricus gomba javasolt napi adagot ne lépje túl! A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyzott étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

agaricus gomba gyógymód a szervezetben található összes parazita ellen

Használat előtt felrázandó! Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt.

  1. Mandulagomba, Agaricus blazei Murill - Dr. Fachet gyógygomba
  2. Szemölcsök az arcán
  3. Bio Mandulagomba (Agaricus blazei) 50ml - Mushroomverzum webáruház
  4. Felhasználása Mandulagomba A mandulagomba kellemes, mandulára emlékeztető íze miatt, évszázadok óta kedvelt csemege, de főként az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt.
  5. Mire jó a Mandulagomba? - Gombakirály Webáruház
  6. Agaricus Blazei - Mandulagomba kapszula - Gombakirály Webáruház

Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott.

agaricus gomba a papillomavírus onkogén

Mandulagomba főbb hatóanyagok.